ENERGY FLOW COACHING

HVAD ER ENERGY FLOW COACHING?


Energy Flow Coaching er en unik måde hvorpå du kan få kontakt til dine indre ressourcer og visdom, balancere dine energier og få hele dig selv med videre.


Du får også en tilfredshedsgaranti i form af fuld tilfredshed med sessionen eller pengene tilbage.

Anna Maria er dedikeret til at skabe en tryg ramme med tid og plads til at du kan lytte til din egen indre stemme. Derfor er hun klar til at give dig pengene tilbage, hvis hendes mission ikke lykkes.


Sessioner med Energy Flow Coaching hos Naturen som Medicin foregår 1:1 og er for dig, som kan selv meget af vejen, men har brug for at blive holdt lidt til ilden for at komme ind og arbejde i dybden med dig selv og de udfordringer du står overfor.


Du tilbydes Energy Flow Coaching enten som en hesteassisteret version hos Anna Maria på Fyn eller online over computeren i dit eget hjem.


Det geniale ved Energy Flow Coaching e,r at 1 session er nok, fordi du kommer til at arbejde i dybden med din energi på flere energiplaner, så du får hele dig selv med videre.


Under sessionen vil Anna Maria trække et kort fra Britta Baumanns kortsæt "Energy Flow Aura & Meditations Kort" som vil danne baggrund for selve samtalen. 

Du vil få en intuitiv tolkning af "dit"kort med fokus på din aktuelle situation med konkrete forslag til hvad dine næste skridt kan være for at få hele dig selv med videre.


Det er kun certificerede Energy Flow Coaches, som har adgang til kortsættet så du kan ikke købe kortsættet.

Derimod vil du efter en session modtage et billede af "dit" kort over email, så du efterfølgende kan finde det frem og kigge på det, når du vil arbejde videre med energierne hjemme.

ENERGY FLOW COACHING


Du kan vælge mellem følgende to muligheder:  • Online Energy Flow Coaching foregår over computeren med webcam og varer 1 time. Din intropris: 1497 kr (normalpris: 1997 kr)


  • Hesteassisteret Energy Flow Coaching foregår i bålhytten hos Naturen Som Medicin på Fyn og varer 2 timer. Din intropris: 2497 kr (normalpris: 2997 kr)Du får en særlig introrabat på 500 kr, hvis du er blandt de 10 første som booker en session med Energy Flow Coaching.